Menu

Fitness bij JouwSportschool

Fitness is een verzamelnaam voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Hieronder valt onder meer de groei van spiermassa (krachttraining), de verbetering van het uithoudingsvermogen (cardiofitness). Ook zorgt regelmatig fitnessen voor meer lenigheid, snelheid en een betere coördinatie.

Over het algemeen is fitness erop gericht het lichaam zodanig te belasten dat de belastbaarheid vergroot wordt. Fitnessactiviteiten zorgen er ook voor dat het lichaam terug in balans komt, hierdoor pakt het de belangrijkste doelstellingen van de meeste mensen vanzelf aan, waaronder afvallen.
Door meer spiermassa op te bouwen ga je bijvoorbeeld meer calorieën in rust verbranden, waardoor het lichaam vanzelf gaat afslanken. De cardioactiviteiten (zoals fietsen of hardlopen) zorgen voor een direct verbranding van calorieën en op een hoger niveau zorgen ze ook voor een verhoogd rustmetabolisme.

Je kunt tijdens onze openingstijden trainen op de door jou gewenste tijd of dag, eventueel met een beweegprogramma dat afgestemd is op jou niveau, persoonlijke wensen en doelen dit alles onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs.
JouwSportschool heeft de beschikking over diverse kracht- en cardiotoestellen van het topmerk Life Fitness en een ruime keuze aan losse dumbells en halters.

Contact met JouwSportschool

Wil jij ook je doelen behalen, resultaat zien? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0342 – 750 790 of ga naar contact.

Ga naar contact