Menu

Introductiepakket

Indien gewenst bieden wij onze leden een introductiepakket aan. Het introductiepakket bestaat uit een meting en weging, persoonlijk beweegprogramma en uitleg van het programma.

Tijdens de meting en weging komen o.a. de volgende punten aan de orde:

  • Gewicht, Vetvrijemassa, BMI en Vetpercentage
  • Bepaling van uw persoonlijke doelen
  • Eventuele blessures, medicijngebruik en medische beperkingen worden besproken
  • Bloeddruk (hartslag, boven- en onderdruk)

Doormiddel van bovenstaande punten meten we de lichamelijke fitheid. Door de resultaten vast te leggen is het mogelijk om vooruitgang te meten. Jezelf fitter voelen en er beter uit zien is leuk, maar het uitgedrukt zien in percentages en cijfers zorgt ook voor een extra motivatie om door te gaan met sporten.

Door goed te kijken naar de resultaten van de meting en weging maken we een persoonlijk beweegprogramma. Deze is terug te vinden in onze app of kan worden uitgeprint. De eerste keer lopen we mee om het schema uit te leggen.

Dit introductiepakket is belangrijk voor beginnende sporters, mensen met overgewicht, als onderdeel van een sportspecifieke training en in geval van medische redenen zoals hartklachten of revalidatie. De kosten van het introductiepakket zijn € 30,-.

Contact met JouwSportschool

Wil jij ook je doelen behalen, resultaat zien? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0342 – 750 790 of ga naar contact.

Ga naar contact