Menu

Huisregels van JouwSportschool

JouwSportschool heeft als doel de leden, recreant of topsporter, jong of oud, een gezonde en bewuste levenstijl aan te meten in een plezierige en gezellige omgeving. Om dit te bereiken zijn er een aantal huisregels noodzakelijk.  Het in strijd handelen met deze regels kan intrekking van de lidmaatschapspas tot gevolg hebben, zonder restitutie van het lidmaatschapsgeld.

 1. Tijdens het sporten is het verplicht om schone en gemakkelijk zittende kleding te dragen.
 2. Je sportschoenen worden niet buiten gedragen.
 3. Het gebruik van een handdoek voor het opnemen van transpiratievocht is verplicht.
 4. De cardio toestellen dienen na gebruik schoongemaakt te worden met de spray en het papier dat hiervoor aanwezig is.
 5. Je persoonlijke spullen laat je achter in de kleedkamer of locker; zo ook je (uitgeschakelde) mobiele telefoon.
 6. Wij adviseren om voor waardevolle spullen een locker te gebruiken, want helaas kunnen we niet garanderen dat er niemand aan je spullen zit. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal.
 7. Het is toegestaan om een afsluitbare drinkfles mee te nemen in de zalen.
 8. Etenswaren zijn niet toegestaan in de trainingsruimtes.
 9. Het is niet toegestaan tassen etc. mee te nemen in de sportruimten. Dit is uit veiligheidsoverweging vanwege o.a. vluchtroute en nooduitgangen.
 10. Het gebruik van prestatieverhogende middelen is niet toegestaan. Bij enige verdenking van gebruik hiervan vervalt direct je abonnement en wordt de toegang ontzegd. Je hebt geen recht op restitutie van lidmaatschapsgeld of enige andere tegoeden.
 11. Losse gewichten en onderdelen dienen direct na gebruik terug op hun plaats gelegd te worden.
 12. Het is niet toegestaan andere leden lastig te vallen of te discrimineren op grond van geslacht, ras, huidskleur, etnische kenmerken, taal, godsdienst of overtuiging, politieke of andere overtuiging, het behoren tot een nationale minderheid, vermogen, handicap, leeftijd of seksuele geaardheid, nationaliteit of om welke reden dan ook. Leden dienen elkaar met respect te behandelen en elkaar geen overlast te bezorgen.
 13. JouwSportschool is niet aansprakelijk voor jouw gezondheid. Bij deelname verklaar je jezelf fit en gezond tot het volgen van lessen en trainingen. Iedere deelnemer traint op eigen risico.
 14. Om veiligheidsredenen is het voor kinderen verboden zich op de fitnessvloer te begeven.

Algemeen

JouwSportschool is een sportschool voor jeugd en volwassenen. Bij ons staan het plezier en het sportieve element van fitness voorop. Beginners, gevorderden, jong en oud sporten samen, zij aan zij, ongeacht lichaamsbouw en prestaties.

Als professioneel team doen wij alles om het bovenstaande te stimuleren. Dat betekent dat wij persoonlijke begeleiding op maat bieden, maar ook dat wij de sfeer in onze sportschool bewaken. Er is geen ruimte voor agressie of intimidatie.

Uiteraard geldt er een rookverbod in ons hele pand. Het in bezit hebben en/of gebruiken van geestverruimende middelen is verboden. We zijn fel tegen het gebruik van illegale substanties, zoals anabole steroïden.

Wij vragen van onze leden om al datgene kenbaar te maken dat medewerkers en/of andere leden in gevaar kan brengen. Indien u klachten heeft vinden wij het prettig als deze direct kenbaar worden gemaakt aan de instructeur of instructrice tijdens een groepsles of aan een medewerker in de fitnesszalen.

Contact met JouwSportschool

Wil jij ook je doelen behalen, resultaat zien? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0342 – 750 790 of ga naar contact.

Ga naar contact