Menu

Seniorenfitness

Bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Ook voor ouderen zal gezond bewegen de algemene fitheid verhogen, hierdoor kan het dagelijks functioneren en de kwaliteit van leven verbeteren. Gezond bewegen is niet alleen erg goed voor u, maar ook heel erg leuk om te doen.

Regelmatig bewegen heeft allerlei gunstige effecten:

  • betere conditie
  • sterker hart en bloedvaten
  • beter afweersysteem
  • hoger energie verbruik

Bovendien vermindert een soepeler lichaam de kans op ongevallen. Een lagere bloeddruk, een rustigere hartslag en sterke botten geven minder kans op ziekten als botontkalking en gewrichtsslijtage. Ook vertraagt de natuurlijke vermindering van spiermassa die optreedt als gevolg van ouderdom.

Wat is SENIORENFITNESS?

Onder seniorenfitness verstaan we een bewegingsprogramma dat is afgestemd op senioren. Dit programma is samengesteld met hulp van Fortius Fysiotherapie. Het bewegingsprogramma bestaat uit afwisselende oefeningen, toegespitst op uw wensen en mogelijkheden. Seniorenfitness vindt plaats in groepsverband en duurt één uur. Op maandag wordt de seniorenfitness begeleid door medewerkers van Sportschool Blankensgoed en op donderdag is er een fysiotherapeut aanwezig.

Voor wie?
55-plussers die meer willen dan een straatje om en die ondanks hun leeftijd actief willen blijven.
Wilt u onder deskundige leiding met leeftijdsgenoten op een plezierige wijze aandacht besteden aan een stukje inspanning en ontspanning kom dan snel langs voor een vrijblijvende proefles!

Wanneer?
Donderdag:
12:30 – 13:30 uur

Kosten?
1x per week € 30,95 per vier weken of
€ 36,95 per vier weken inclusief onbeperkt sporten

Exclusief éénmalige inschrijfkosten € 15,-
Exclusief € 5,- voor de toegangspas

Contact met JouwSportschool

Wil jij ook je doelen behalen, resultaat zien? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0342 – 750 790 of ga naar contact.

Ga naar contact