Menu

StrongFit

Maandag 19:00 en 20:00 uur  / Woensdag 19:00 uur

StrongFit is een manier van fitness die gewichtheffen atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter StrongFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.

Trainingen bestaan uit een korte warming-up, een technisch gedeelte om de Strongfit bewegingen te leren en een intensieve training van ongeveer 20 minuten. Gedurende de training wordt er gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, etc. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.

Het doel van StrongFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

Contact met JouwSportschool

Wil jij ook je doelen behalen, resultaat zien? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0342 – 750 790 of ga naar contact.

Ga naar contact