Menu

Yoga bij JouwSportschool

Op dit moment bieden wij geen Yoga aan. 

De wijsheid en kennis van de Yogische technieken gaan terug naar de vroege oude tijden, dat wil zeggen, duizenden jaren geleden. In deze dagen ging yoga samen met religie en werd beschouwd als het pad naar verbinding met het Goddelijke. Hoe dan ook, in de tegenwoordige tijd is yoga inmiddels bekend als het antwoord op een stress-volle levensstyle en wint het steeds meer aan populariteit door het verlangen naar lichamelijke activiteit die samengaat met ontspanning voor lichaam, geest en ziel.

Yoga is dan ook het moment van Ont-Moeten met jezelf om tot die verbinding te komen waardoor eenheid van lichaam, geest en ziel ontstaat. Veelal wordt deze eenheid verstoord door invloeden buiten ons om. Yoga behoort dan ook tot een van de beste methoden om de ontstane spanningen geleidelijk op te heffen zowel lichamelijk als geestelijk, door het ervaren van de rust en kalmte de balans te hervinden in je hele zijn.

Yoga heeft allerminst als doel ingewikkelde houdingen aan te leren en heeft ook niets te maken met: forceren, moeten, acrobatiek en competitie. Yoga beoefenen is een doel op zich en brengt welk niveau van kracht en soepelheid je ook hebt, altijd in harmonie en eenheid aan iedere beoefenaar. Yoga is voor ’Every-Body’ voor iedereen heeft Yoga wel houdingen die passen bij zijn persoonlijke mogelijkheden.

Contact met JouwSportschool

Wil jij ook je doelen behalen, resultaat zien? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0342 – 750 790 of ga naar contact.

Ga naar contact